Retningslinjer for personvern hos oss.

General Data Protection Regulation (GDPR) er EUs forordning for personvern trådte i kraft i juli 2018. I Norge har vi et tilsvarende lovverk i Personopplysningsloven som er i tråd med EUs forordning.

Du skal føle deg trygg på hvordan vi i behandler personopplysningene dine: 

Vi selger aldri personopplysningene dine videre til andre selskap. Vi formidler/selger/bytter heller aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor selskapet. Vi innhenter kun personopplysninger gjennom e-post, telefon eller andre systemer som er relevant og nødvendig for å levere våre tjenester til deg som kunde. Det samme gjelder våre samarbeidspartnere og leverandører. Vi sender relevant informasjon til deg via e-post eller SMS. Dette kan være bekreftelse på din booking eller nyheter fra oss dersom du har meldt deg på dette. Vi lagrer ikke kredittkortnummer og annen sensitiv betalingsdata. Vi jobber for å ha så høy sikkerhet som mulig, men vi kan ikke garantere for sikkerheten vedrørende informasjon du oppgir når du er tilkoblet internett.

Rettighet til tilgang:  
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt oss på og du vil få tilsendt informasjon om dine personopplysninger. 

Rett til sletting: 
Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger, bortsett fra i følgende situasjoner: 

  • du har uoppgjort gjeld hos oss, uavhengig av betalingsmetode
  • du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene
  • gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder.
  • hvis du har utført et kjøp, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen for å overholde bokføringsreglene

 

Nettstatistikk:

Vi samler inn opplysninger om besøkende på www.markveien.no . Formålet med dette er å lage statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene som samles inn og behandles, kan ikke spores tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Informasjonskapsler

Vi bruker også informasjonskapsler (cookies) som er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du leser en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse når du er på www.markveien.no . Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, kan noen av funksjonene på www.markveien.no slutte å fungere.

Analyse

Grunnen til at vi legger informasjonskapsler på din maskin, er at vi skal kunne samle inn anonymiserte opplysninger om besøkende på www.markveien.no til analyse. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet www.markveien.no. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvilken nettside brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi samler ikke inn informasjon som kan spores tilbake til deg som bruker.